YOGA COACHING

Yogi Bhajan zei reeds in 1999: "The change in technology, psychology and sociology will be huge. The chaos of information in the computer age will make it difficult for people to cope with their day to day lives. (...) They will need mental clarity and the back-up of spiritual strength to face this coming world. We can say with confidence, the only way to do this is through yogic techniques by which body, mind and spirit can be enhanced. 

Wil jij graag meer weten? Ben je op zoek naar handige tips waar je zelf mee aan de slag kan?
Sofie stelt haar kennis en ervaring alleen voor jou ter beschikking tijdens de sessies yoga op maat

Dicht bij jezelf 

Spreken 1 op 1 sessies je niet echt aan? Ben jij het type dat alles zelf wil leren? Of vind je het gewoon leuk om in groep te leren en te groeien? 

In de training "Dicht bij jezelf" krijg je theoretische achtergrond, yoga filosofie en gaan we aan de slag met yoga, meditatie en zelfcoaching om meer positiviteit en levenskracht in ons leven te brengen.

Stardatum van de reeks: 21 maart 

Meer lezen ...

Jongeren en studenten

Yoga nidra is een ontspanning- en meditatietechniek die je kan gebruiken om meer vertrouwen te krijgen, je doelen te manifesteren en faalangst te transformeren. Bovendien gaat regelmatige beoefening van yoga nidra ervoor zorgen dat je de leerstof makkelijker opneemt. 

Tijdens de sessies werken we samen aan een positieve mindset en leer je hoe je ontspanning kan integreren in je dagelijks leven. 

Kundalini yoga coaching

Kundalini yoga is de yoga van de bewustwording. Deze yogavorm heeft als doel je in verbinding te brengen met je (ware) zelf en je in je kracht te brengen. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar jouw noden en doelen. We bespreken hoeveel tijd jij dagelijks kan besteden en ontwikkelen een programma dat je op het lijf geschreven is. Ook al heb je maar 5 minuutjes per dag de tijd, je zal resultaat hebben!

Yoga nidra coaching

Yoga nidra is ideaal als je onrustig bent of nood hebt aan meer focus en energie. Daarnaast is het het middel bij uitstek om negatieve gedachten en overtuigingen te transformeren.

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we welk type yoga het best bij je past. Ook een combinatie van beide is mogelijk.