MEDITATIE

Yoga nidra

Yoga nidra is een meditatietechniek om dicht bij jezelf te komen. Als vanzelf zal je herbronnen en relaxen. We maken gebruik van een bodyscan en geleide visualisaties. Je hoeft dus helemaal niets te doen. Je enkel laten leiden. Hierdoor komen de hersengolven op een andere, meer langzame frequentie.

In deze frequentie rust het lichaam en krijgt het de kans om terug op te laden. Met als resultaat een uitgerust en ontspannen gevoel. Je zenuwstelsel komt tot rust en je ervaart minder stress en meer energie en weerbaarheid in je dagelijks leven.

Yoga nidra biedt ruimte om te verkennen wat jij op dit moment nodig hebt. Het stelt je ook in staat vastgeroeste patronen en oude emoties los te laten. Yoga nidra is een zeer toegankelijke meditatietechniek die focust op je welbevinden. 

Yoga nidra is haalbaar voor jong en oud. Tijdens de les liggen we in shavasana (ontspannen op de rug), maar als dat niet gaat, kan je ook zittend op een stoel de meditaties volgen. Draag aangename, comfortabele kledij, alsook gezellige, warme sokken. Je kan de lessen in groep volgen of individueel.

Individuele begeleiding of yoga nidra coaching is ideaal als je bepaalde spirituele doelen hebt, trauma's wil loslaten, bepaalde angsten of problemen wil oplossen (bv. faalangst, uitputting,...) of gewoon nood hebt aan meer energie, weerbaarheid en ontspanning. Tijdens een individuele sessie kijken we samen naar jouw noden en wensen en wordt een programma op maat opgesteld. Je krijgt een geluidsopname mee, zodat je ook thuis kan oefenen en ontspannen. 

We spreken bij voorkeur af met nieuwe maan, omdat dit de uitgelezen periode is om je wensen en doelen te manifesteren. Meer inlichtingen of een afspraak maken voor een individuele sessie: 03/336 37 20 of sofie_jambers@telenet.be

Ideaal voor studenten met faalangst of als je iets in je leven wil transformeren of manifesteren.