Dicht bij jezelf

Het 'Dicht bij jezelf' idee is tot stand gekomen tijdens het geven van de yoga teacher trainingen bij het CVA. Ik wou de informatie en tools uit verschillende disciplines: kundalini yoga, chi gong, yoga nidra, restorative yoga, meditatie, yoga filosofie en transpersoonlijke psychologie die je niet meegeeft tijdens een doordeweekse yogales ook aanbieden aan niet professionele yogabeoefenaars.

Eerst en vooral is de training er op gericht hoe je eigen guru (meester) kan worden. Dus ook hoe je zelf een 'les' op maat samenstelt maar dan voor ... jezelf! Dit kan een uitgebreide, lange yogasessie van 1,5u zijn of daarentegen een kort momentje voor jezelf van slechts 10 of 20 minuutjes. Je krijgt een structuur, een kader aangereikt en daarbinnen is alles mogelijk. Ook interessant voor toekomstige en startende yogadocenten die graag meer inzicht krijgen in de opbouw van een yogales.

Op deze manier heb je een belangrijke sleutel voor zelfzorg in handen! Immers als je dagelijks yoga doet of mediteert, wordt je fysiek en mentaal sterker en sterker. Bovendien heb je een manier gevonden om je energetisch en emotioneel te ontgiften. Er zijn natuurlijk allerlei interessante lessen te vinden online. Maar het is toch krachtiger om te weten wat te gebruiken, waarom je dat gebruikt en wanneer en hoe het in te gebruiken en dit alles voor jezelf...

Zo zijn de groepslessen DBJ ontstaan.

Ook de 1-1 sessies hypnotherapie, transpersoonlijke counseling, kundalini yoga coaching en loopbaanbegeleiding vertrekken vanuit het DBJ-principe. Aan jezelf werken, zelfontplooiing, inzicht, heling en bewustwording door verbinding, informatie, naar binnen gaan, aandacht, werken met het onderbewuste, yogabeoefening, meditatie, yogafilosofie, positieve en transpersoonlijke psychologie en coaching. 

Recent ontstonden de meer out of the box formules "Met 2 @ zee" (retraites op maat) en het DBJ mastertraject. Het mastertraject biedt de mogelijkheid tot nog meer verdieping en transformatie. Met 2 @ zee wil nog laagdrempeliger zijn en zet vooral in op verbinding en het plezier en de luxe ervaren van SAMEN mantra's zingen, meditatie, yogabeoefening en contact met de natuur.