I am here for your happiness and wellbeing

Over mezelf

Na mijn universitaire studies verdiepte ik me in verschillende natuurlijke en energetische geneeswijzen, yoga en meditatie. In 2007 startte ik met lesgeven aan volwassenen. 

Mijn eerste passies waren aromatherapie, herborist en Bachbloesems. Later doceerde ik coaching en psychologie in de opleiding gezondheidscoach bij Syntra. Momenteel geef ik yoga teacher trainingen bij het Centrum Voor Avondonderwijs en wekelijkse yoga lessen op verschillende locaties.

Ik blijf me steeds bijscholen. Ik volgde breathwork trainingen, verschillende yoga teacher trainingen (Kundalini Yoga, Yoga Nidra, Restorative yoga, Kinderyoga en qi gong), diverse coachingsopleidingen (visualisatie coaching, kundalini yogacoaching, life coach, loopbaancoach, transpersoonlijk counselor,...).

Daarnaast volgde ik de opleiding hypnosetherapie en ben ik momenteel bezig met de 4-jarige opleiding integratieve psychotherapie.

Natuur, energie en gezondheid vormen de rode draad in m'n leven. Reeds als klein meisje werd ik ziek als ik het emotioneel moeilijk had. Mijn lichaam is altijd mijn leermeester en kompas geweest. 

De zee, ademwerk en meditatie helpen me emotioneel ontgiften en dicht bij mezelf te blijven. Steeds als het denken het overneemt, verzwakt m'n fysieke systeem. Dankzij de yogische filosofie en manier van leven slaag ik er meer en meer in bewust te leven, mezelf te helen en patronen te doorbreken.

Je fysiek en mentaal goed in je vel voelen, genieten van het leven, je energiek, gelukkig en blij kunnen voelen, maar ook kunnen ontspannen en de dingen die op je afkomen het hoofd kunnen bieden... Dat is waar het volgens mij om gaat. Daarin wil ik je dan ook graag ondersteuning bieden. 


Reeds tijdens mijn studies geschiedenis aan de VUB ontdekte ik dat er altijd meerdere factoren zijn, die er samen voor zorgen dat een bepaald proces (positief of negatief) in gang gezet wordt. 

Daarom gaan we op een integratieve manier te werk. 

Er worden verschillende benaderingswijzen en methoden gebruikt om zo een negatieve spiraal te doorbreken en weer een positieve flow in je leven op gang te brengen. 

Hopelijk voel je je aangesproken en kan ik iets voor je betekenen op je levenspad!

"I don't believe in miracles, I rely on them" Yogi Bhajan