OVER ONS

Sofie 

Na mijn universitaire studies verdiepte ik me in verschillende natuurlijke geneeswijzen, yoga en meditatie. In 2007 startte ik met lesgeven aan volwassenen. Mijn eerste passies waren aromatherapie, herborist en Bachbloesems. Later doceerde ik coaching en psychologie in de opleiding gezondheidscoach bij Syntra. Momenteel geef ik yoga teacher trainingen bij het Centrum Voor Avondonderwijs en wekelijkse yoga lessen op verschillende locaties.  

Ik blijf me steeds bijscholen. Ik volgde verschillende yoga teacher trainingen (Kundalini Yoga, Yoga Nidra, Kinderyoga, medische qi gong), visualisatie coaching, kundalini yoga coach en life coach. 

Mijn meer uitgebreid CV vind je onderaan de pagina.

Natuur en gezondheid vormen de rode draad in m'n leven. Reeds als klein meisje werd ik ziek als ik het emotioneel moeilijk had. Mijn lichaam is altijd mijn barometer geweest. 

Yoga helpt me emotioneel ontgiften en dicht bij mezelf te blijven. Steeds als het denken het overneemt, verzwakt m'n fysieke systeem. Dankzij yoga en meditatie slaag ik er meer en meer in bepaalde patronen te doorbreken. 

Yoga heeft het allemaal: stromen, voelen, weten en ervaren. Via het doen van lichamelijke oefeningen, ervaar je wat energie is en wat dit met je lichaam doet.

Ik vind het zalig om dagelijks yoga te doen en erna te voelen hoe m'n lichaam weer opleeft en m'n geest tot rust gekomen is. 

Hopelijk kan ik iets voor jou betekenen op jouw yogapad!

Marco

Net als bij Sofie zijn mijn passies nauw verbonden met de natuur. Wat mij typeert als kok zijn mijn Italiaanse roots en liefde voor kruiden, lokale en verse seizoensproducten. In mijn vrije tijd kan ik uren in onze tuin doorbrengen, luister ik naar muziek en probeer ik mijn aikido practise uit te bouwen.

Wil je mij engageren voor catering (mediterrane keuken in buffetvorm), neem dan contact op via telefoon of mail. 

Meer info over de workshops en cursussen die ik geef, vind je hier