CURSUSSEN & WORKSHOPS

"Yoga is not going to make you great, yoga is going to make you you" Yogi Bhajan

Dicht bij jezelf 

Ben jij op zoek naar meer diepgang, energie en flow in je leven? Vind je het leuk om door middel van yoga en meditatie aan jezelf en bewustwording te werken?

Lees meer...

Yoga Instructeur 

Iedereen kent ongetwijfeld wel drukke periodes waarin je veel stress ervaart. Yoga helpt je dan om je innerlijke rust terug te vinden. Je leert je lichaam, geest en gevoel beheersen zodat je kan ontspannen en je gezondheid op die manier positief beïnvloedt.

Lees meer...

Wat anderen over de opleidingen  zeggen? 


Kathleen - "Dicht bij jezelf"

In september, startte ik met goede moed aan de cursus "dicht bij jezelf". Een veelbelovende titel, zo veelzeggend ook ...
Deze gedachte werd ook helemaal ingevuld... de cursus is heel veelzijdig en op alle vlakken super interessant.
Sofie neemt me telkens opnieuw mee op een zoektocht in mezelf, maar vooral ontdekte ik nieuwe dingen zoals mantra's zingen en nieuwe vormen van meditatie, en ook van ontspanning. Ik leerde een nieuwe vorm van yoga kennen, een vooral rustige vorm, die bij mij goed blijkt te passen.
De lessen zijn telkens opnieuw super boeiend, en ook zeer spontaan gebracht... gewoonweg 3 uur genieten.
Elk einde van een les doet me uitkijken naar de volgende. Ik hoop dat er een vervolg komt, ik zal er zeker bij zijn.

Alfiya - Yoga Instructeur 

In augustus 2019 heb ik de opleiding Yoga Instructeur gevolgd bij Sofie Jambers. De lessen van Sofie waren heel warm en verrijkend. Sofie heb haar allerbeste voor ons als studenten gedaan: alle vragen waren altijd beantwoord, veel ervaringen meegedeeld, enorm veel tips gegeven en nog meer...
Ze is heel open en eerlijke persoon, die staat altijd klaar om te helpen.  
Dit was voor mij een positieve en leuke ervaring. En ik wens aan Sofie nog veel mooie en gezonde jaren in haar leven!
Super bedankt!

Laure - Yoga Instructeur

Ik heb de opleiding yoga instructeur met Sofie Jambers te Gent gevolgd gedurende drie weken.Het was een fantastische ervaring.ik doe nu al twee jaar aan zelfstudie thuis ,maar wat ik op deze drie weken bijgeleerd heb ,was boven mijn verwachtingen!Sofie geeft fantastisch les,niet altijd de cursus volgende maar alles valt uiteindelijk samen.De manier waarop ze haar zelfkennis en passie overbrengt is zo boeiend.Zoveel bijgeleerd zowel van kennis over yoga,als van zelfontplooiing.Zeer dankbaar om deze yogadocente te hebben mogen leren kennen en de geweldige cursus.

Britt - Yoga Instructeur

Ik heb de opleiding Yoga Instructeur gevolgd bij Sofie Jambers.
Dit was een fantastische positieve en leuke ervaring.
De lessen waren heerlijk, familiaal, warm, inspirerend en enorm verrijkend.
Ik heb ZO veel geleerd in deze lessen die ik nu nog dagelijks gebruik in mijn eigen yoga practice.
Ze past haar lessen aan op maat van de groep waar ze les aan geeft, hoe iedereen zich voelt, wat iedereen kan... waardoor geen enkele les hetzelfde is en helemaal op maat gemaakt.
Ze staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, boeken tips mee te geven en te delen wat ze kent of haar ervaringen met bepaalde zaken.
Het was een eer om les bij haar te volgen, top docente!

"Wat we weten is slechts een druppel in een oceaan van wat we niet weten." Isaac Newton